31 жовтня, у неділю, під час дня голосування в округах №184 (центр — м. Нова Каховка) на Херсонщині та №197 (центр — м. Золотоноша) на Черкащині, а також у Харкові експерти ОПОРИ розказуватимуть про перебіг спостереження на пресбрифінгах. Онлайн-трансляції відбудуться о 10:00, 13:30, 17:00, 21:00 на офіційних сторінках Громадянської мережі ОПОРА в соціальних мережах.

Спікерами впродовж дня будуть:

  • Ольга Айвазовська, голова правління Громадянської мережі ОПОРА;
  • Олександр Клюжев, старший аналітик Громадянської мережі ОПОРА;
  • Олександр Неберикут, аналітик Громадянської мережі ОПОРА.

Крім того, на певні включення ми запросимо координаторів спостереження ОПОРИ за виборами у Черкаській, Херсонській та Харківській областях, а також представників Центральної виборчої комісії.

Експерти розкажуть про відкриття дільниць, перебіг дня голосування, зафіксовані спостерігачами ОПОРИ порушення виборчого законодавства.

Прямі трансляції всіх пресбрифінгів дивіться:

За додатковою інформацією звертайтеся:
тел.: 044 591 44 44

Довідково: Громадянська мережа ОПОРА проводить незалежне громадське спостереження за виборами міського голови Харкова та народних депутатів в округах №184 на Херсонщині (центр – м. Нова Каховка) та №197 на Черкащині (центр – м. Золотоноша), що відбудуться 31 жовтня. Довгострокові спостерігачі розпочали роботу ще до офіційного старту виборчого процесу, аби відстежувати випадки дочасної агітації потенційних кандидатів, зокрема й у соціальних мережах. У день голосування до них приєднаються короткотермінові спостерігачі, які відстежуватимуть хід голосування та фіксуватимуть порушення. А в Харкові та на Черкащині спостерігачі у день голосування також проводитимуть паралельний підрахунок голосів виборців.