У п’ятницю, 10 квітня, Громадянська мережа ОПОРА на своїй сторінці у Facebook проведе вже традиційний “Депутатський день”.  Говоритимемо з народними депутатами про позиції фракції та їхні особисті бачення проведення виборів в умовах карантину, виборчої реформи та змін до Виборчого кодексу.

Програма “Депутатський день” задумана для того, щоб не втрачати час на карантині й продовжувати шукати відповіді на актуальні питання. Кожну п’ятницю ОПОРА питає народних депутатів України про їхні дії та бачення із розв’язання проблем важливих для суспільства.

Гостями цього випуску стануть:

  • 14:00 - Тетяна Плачкова, представниця фракції політичної партії "Опозиційна платформа - За життя", входить до Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування (модерує розмову аналітик Громадянської мережі ОПОРА Олександр Клюжев);
  • 15:00 - Роман Лозинський, представник фракції політичної партії "Голос", перший заступник голови Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування (модерує розмову голова правління Громадянської мережі ОПОРА Ольга Айвазовська).

Свої запитання для наших гостей усі бажаючі можуть залишати під постом у Facebook.