ОПОРА запрошує на презентацію платформи ПОРАДА, яка покликана налагодити системну взаємодію депутатів з виборцями та всіма зацікавленими - представниками бізнесу, неурядових організацій, академічних спільнот.

Презентація майданчика відбудеться у середу, 28 квітня о 16:00 годині на платформі ZOOM (https://us02web.zoom.us/j/84145800683..., Meeting ID: 841 4580 0683, Passcode: 918450). Також трансляція заходу буде на сторінці Громадянська мережа ОПОРА/Рівне.

ОПОРА прагне,  щоб виборці мали можливість спілкуватися з депутатами не лише про проблеми, але й спільно шукати їх вирішення, використовуючи інструмент публічних консультацій. Для того, щоб ця процедура була легкою, ми розробили платформу ПОРАДА і дистанційний курс «Депутат на зв’язку».

За допомогою платформи ПОРАДА кожен народний депутат та парламентський комітет може радитися з громадянами щодо конкретного законопроєкту, визначення напрямків залучення бюджетних коштів чи вирішення інших важливих питань. Таке залучення всіх зацікавлених дозволить спільними зусиллями приймати кращі рішення як для розвитку всієї держави, так і конкретної громади.

На платформі ПОРАДА легко можна зареєструватися як народному депутату, парламентському комітету, так і виборцям, які бажають долучатися до консультацій, які ініціюватимуть парламентарі.

Знайти ПОРАДУ можна тут: https://poradaua.com/

Щоб зробити консультування комфортним і зручним для усіх сторін ОПОРА розробила дистанційний навчальний курс «Депутат на зв’язку». Курс вчить системній та якісній взаємодії з виборцями та іншими зацікавленими сторонами у форматі публічних консультацій з метою пошуку найбільш оптимальних рішень, які будуть враховувати різноманітні інтереси. Саме тому він буде цікавий як парламентарям та членам їх команди, так і представникам органів місцевого самоврядування, громадським активістам, журналістам та всім виборцям. «Депутат на зв’язку» буде доступний на платформі «Освіта просто» з 28 квітня.

Довідково: Проєкт «Депутат на зв’язку» реалізується Рівненською обласною організацією Всеукраїнської громадської організації «Громадянська мережа «ОПОРА» в межах Програми USAID РАДА, що виконується Фондом Східна Європа.