Рівненська обласна організація Всеукраїнської громадської організації «Громадянська мережа «ОПОРА» оголошує відкритий тендер на виготовлення 10 відеороликів у форматі «tutorial» (навчальне відео з коментарями експерта та додатковою анімованою графікою) для дистанційного курсу «Депутат на зв’язку».

Виконавець має виконати наступні завдання:

  1. Підготовка сценарію для 10 відеороликів у форматі «tutorial» (навчальне відео з коментарями експерта та додатковою анімованою графікою) на основі підготовлених замовником навчальних матеріалів (хронометраж до 12 хвилин один ролик).
  2. Зйомка відеороликів у форматі «tutorial» (навчальне відео з коментарями експерта та додатковою анімованою графікою) у м. Рівне.
  3. Монтаж, моушн-дизайн, саунд-дизайн 10 відеороликів.

Вимоги для надавачів послуг:

  1. Бути зареєстрованим як ФОП або юридична особа, яка має право надавати відповідні послуги;
  2. Досвід з написання сценаріїв та зйомки відеороликів, підтверджений портфоліо робіт та відгуками попередніх замовників (за наявності);

Наявність власної або орендованої техніки для зйомки (в тому числі, телесуфлера) згідно з переліком, наведеним у Додатку 3. «Перелік необхідного обладнання для зйомки відеороликів для дистанційного курсу «Депутат на зв’язку»

Пакет документів для участі в тендері:

  • Заповнений Додаток 1. «Тендерна пропозиція»;
  • Заповнений Додаток 2. «Формування ціни на види робіт»;
  • Заповнений Додаток 3. «Перелік необхідного обладнання для зйомки відеороликів для дистанційного курсу «Депутат на зв’язку»;
  • Копія Витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, що містить відповідний вид діяльності (лише для ФОП);
  • Портфоліо робіт та відгуки попередніх замовників (за наявності).

Додатки доступні за посиланням https://bit.ly/3c3exYw.

ВАЖЛИВО – Додатки 1, 2 та 3 повинні бути підписаними заявниками.

Заявки приймаються до 18:00 години 1 лютого 2021 року.

Пропозиції можуть бути доставлені в офіс Рівненської ОО ВГО «Громадянська мережа ОПОРА» кур'єром, поштою або через електронну пошту (із зазначенням теми листа «Тендер на послуги виготовлення відеороликів»):

  • email:  [email protected] 
  • адреса: 33028, м. Рівне, вулиця Словацького 3-а, оф. 7
  • найближче відділення «Нової пошти» – №5

Остаточні результати проведення тендеру будуть надіслані переможцю на електронну пошту не пізніше 5 лютого 2021 року.

Довідково: Проєкт «Депутат на зв’язку» реалізується в межах Програми USAID «РАДА: відповідальність, підзвітність, демократичне парламентське представництво», що виконується Фондом Східна Європа.