Протягом карантину ОПОРА планує зробити серію онлайн-трансляцій на своїй сторінці у Facebook про виборчу реформу і необхідні зміни до Виборчого Кодексу, перспективи нових технологій на виборах в Україні, розвиток партійної системи України та діяльність парламенту. Якщо простіше, то ми хочемо не втрачати час і спільно з вами шукати відповіді на складні питання і виклики.

Сьогодні у нас на Facebook-сторінці буде депутатський день. Ми поговоримо з народними депутатами України про законопроект №3250, що пропонує запровадити пленарні засідання парламенту та засідання комітетів Верховної Ради у режимі відеоконференції. Які плюси і мінуси такої ініціативи? Чи є вона реалістичною і конституційною? 

Плануємо також поговорити про те, як каратин наразі вже змінив комунікацію народних депутатів з виборцями та чи є в депутатів план взаємодії  з громадянами у разі тривалого продовження карантинних заходів в Україні. І спробуємо отримати інсайди про найближче позачергове засідання парламенту.

 

Отже, сьогодні на сторінці ОПОРИ:

12:00 − Ольга Совгиря, представниця Верховної Ради України у Конституційному Суді України, народна депутатка України з фракції партії “Слуга народу”;

14:00 − Юрій Камельчук, народний депутат-мажоритарник з виборчого округу №124 (Львівська область), депутатська  фракція партії “Слуга народу”;

14:30 − Соломія Бобровська, народна депутатка України, депутатська фракція партії “Голос”.

 

Давайте відверто поговоримо про наш парламент і нові виклики. Приєднуйтесь!

Facebook-сторінка Громадянської мережі ОПОРА: www.facebook.com/cn.opora