Неприбуткова неурядова організація ВГО «Громадянська мережа «ОПОРА» оголошує відкритий тендер на організацію проведення стратегічної сесії.

Організація очікує отримати повний пакет послуг, що забезпечують організаційні питання проведення стратегічної сесії:

1. Оренда місця проведення стратегічної сесії.

Вимоги:

Оренда зали з кондиціонуванням для 20 осіб (не менше 100 м2) з окремим приміщенням для кава-паузи, можливість роботи у 4 групах,  5-6 столів у залі та стіл для реєстрації учасників. Важливо: хороша вентиляція, швидкісний провідний інтернет (100 Мбіт або більше), з’єднання Wi-Fi, для 20 користувачів.

Зала забезпечена мультимедійним обладнанням та розхідними матеріалами (ноутбук, проєктор, екран, клікер з указкою, мікрофон для спікера (бездротовий, вільні руки) фліпчарт, папір для фліпчарту, маркери)

2. Проживання учасників.

Вимоги:

  • двомісні номери з включеними сніданками

3. Харчування учасників:

Вимоги:

  • 8 лютого: обід, кава, вечеря
  • 9 лютого: кава, обід, кава, вечеря
  • 10 лютого: кава, обід, кава, вечеря

4. Логістичний супровід (відшкодування проїзду учасникам заходу, організація трансферу від вокзалу до готелю та у зворотній бік)

Місце проведення  стратегічної сесії - готель на заході України, з безперебійним електропостачанням та доступом до інтернету

Дати проведення заходу – 8-10 лютого 2023 року. Заїзд - 8 лютого, виїзд - 10 лютого.

Кількість учасників – 20 осіб

До участі в тендері запрошуються юридичні особи та фізичні особи-підприємці.

Постачальник, який має намір взяти участь у тендері, повинен надати такий перелік документів:

  1. Копії реєстраційних документів (виписка з ЄДР про державну реєстрацію, витяг із Реєстру платників єдиного податку, інші документи за наявності);
  2. Інформацію щодо вартості послуг/тендерну пропозицію: детальний перелік послуг та їхню вартість включаючи всі  збори та  комісії. Без ПДВ. Тендерна пропозиція щодо вартості має міститися на бланку/аркуші із актуальними реквізитами, контактами, телефонами, електронними адресами.

Кінцевий термін подання пропозицій – 23 січня 2023 року (включно). 

Пропозиції можуть бути доставлені в офіс ОПОРИ кур’єром, поштою або надіслані на  email (із зазначенням теми листа «Тендер на організаційні послуги»).

Контактна особа: Ольга Мазаєва

Контактні дані:
Телефон: +38 0975621781
email: [email protected]

Адреса: 01021, місто Київ, вулиця Грушевського 34а, офіс 93
Найближче відділення «Нової пошти» – №31