Аналітики Громадянської мережі ОПОРА навідаються 26 лютого до Харкова та розкажуть як контролювати депутатів за допомогою даних. Для зручності ми додали до нашого сайту модуль «політики» - це набори голосувань за ті чи інші проекти рішень, які пов'язані між собою. Тепер ви можете створювати тематичні набори і робити роботу депутатів доступною!

Всіх охочих навчать читати дані голосувань Харківської міської ради, створювати політики та писати новини, аналітичні матеріали для потреб своєї громади за допомогою сервісу kharkiv.rada4you.org. Захід відбудеться 26 лютого у прес-центрі «Накипіло» (вул. Свободи, 7\9) з 12:00 до 14:00.

На воркшопі ви зможете дізнатися як виявляти депутатів-рекордсменів, проводити факт-чекінг обіцянок, відстежувати тренди у голосуваннях тощо, але витрачати на це мінімум часу і зусиль. Тобто, як це можна зробити, застосувавши власний розум і комп’ютер.

Що треба зробити?

Візьміть комп’ютер і приходьте.

Ніяких особливих навиків не потрібно – всього навчимося на місці.

Харків`яни мають право на дані J. Чекаємо вас, дорогі всі!

 

На даний момент шість міст мають локальні сервіси Rada4You:

та Дрогобич https://drohobych.rada4you.org

Локальні сервіси про міськради розроблені за аналогією Rada4you.org, що опрацьовує голосування депутатів Верховної Ради. Важливо також додати, що усі вони створені за принципом відкритого коду, тож будь-яке місто зможе вільно використати розробки Громадянської мережі ОПОРА для себе і запустити схожий ресурс.