У вівторок, 30 серпня, о 8:00 у приміщенні Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Івано-Франківськ відбудеться інформаційна зустріч на тему «Енергоефективність – крок до економії».

Чергове підвищення вартості комунальних послуг змушує українців шукати дедалі різноманітніші способи економії. Місцевий координатор житлово-комунальних та енергетичних програм Громадянської мережі ОПОРА Аліна Брезіцька розповість, чому впровадження енергоефективних заходів – найбільш перспективний шлях вирішення проблеми, особливо для тих, хто перебуває у складному становищі.

Також учасники заходу дізнаються про основні містки втрати тепла, електроенергії, води у помешканнях та як правильно облаштувати дім, аби зменшити витрати.

На завершення зустрічі представники ОПОРИ дадуть відповіді на усі питання, які стосуються державних та місцевих програм підтримки населення для реалізації проектів з модернізації житла.

Дата проведення: 30 серпня 2016 р.
Місце проведення: м. Івано-Франківськ, вул. Коперника, буд. 1.
Початок: 8:00. 

За додатковою інформацією звертайтесь:
місцевий координатор житлово-комунальних
та енергетичних програм
Громадянської мережі ОПОРА
Аліна Брезіцька
тел.: +38 063 685 95 28

 

Ця інформація для преси стала можлива лише завдяки широкій підтримці американського народу через Агентство Сполучених Штатів Америки з міжнародного розвитку (USAID). Відповідальність за зміст несе Громадянська мережа ОПОРА, що не обов'язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.