Сьогодні, 14 червня, ЦВК прийняла рішення про реєстрацію 4 кандидатів у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 206, що на Чернігівщині. Про це повідомляють спостерігачі ОПОРИ, присутні на засіданні.

Перелік кандидатів у 206 виборчому окрузі поповнили кандидати від політичних партій: Вінниченко Володимир Федорович (політична партія “Відродження”), Гарус Сергій Іванович (БПП “Солідарність”), Становой Григорій Григорович (Демократична партія України) та самовисуванець Микитась Максим Вікторович.

Раніше ОПОРА повідомляла про те, що у місцевих ЗМІ активно публікуються матеріали спрямовані на формування позитивного іміджу Максима Микитася. Також в межах округу проводились масові заходи та зустрічі з мешканцями за участі майбутнього кандидата. 

Таким чином, у виборах на Чернігівщині станом на 14 червня беруть участь 24 кандидати. Нагадаємо, що процес подання документів на реєстрацію триватиме до 16 червня, а реєстрація кандидатів закінчується 21 червня.

Веб-сайт | Фейсбук | Твіттер

(#вибори16; #elect_ua; #opora; #опора)

Довідково:

Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за проміжними виборами до Верховної Ради 2016 року, які відбудуться 17 липня 2016 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.