Благодійний фонд депутата Херсонської обласної ради від БПП «Солідарність» Ігоря Колихаєва привітав зі святом Святого Миколая дітей у районах, які входять до 184-го виборчого округу. За інформацією спостерігачів ОПОРИ, 19 грудня діти отримали від благодійного фонду депутата солодощі, книжки, комплект посуду та новий ігровий майданчик.

Благодійний фонд депутата обласної ради Ігоря Колихаєва веде активну діяльність в місті Нова Каховка, яке є центром 184-го виборчого округу та районах, що до нього входять –Високопільському, Нововоронцовському, Бериславському, Великоолександрівському. У кожному районі є представник фонду й окрема група у соціальній мережі Facebook, де вони розміщують матеріали про свою діяльність.

Так, представник благодійного фонду у Високопільському районі анонсував, що подарунки для дітей були розвезені по дитячим садочкам всього Високопільського району – у села Високопілля, Нововознесенське, Мала Шестерню, Потьомкіне, Князівка та інші населені пункти.

19 12 2018 khersohshina blagodijnist mikolai1

Вихованцям Високопільської спеціалізованої школи-інтернату «Обдарованість» фонд Колихаєва подарував комплекти нового посуду – чашки, глибокі та мілкі тарілки, ложки, виделки.

19 12 2018 khersohshina blagodijnist mikolai2

Крім того, представник благодійного фонду Ігоря Колихаєва у Високопіллі Ігор Урбанський обіцяє мешканцям району, що діти, які не отримали подарунки від фонду цього разу, отримають їх перед Новим роком.

19 12 2018 khersohshina blagodijnist mikolai719 12 2018 khersohshina blagodijnist mikolai8

Дитячому садку Нововоронцовського району до свята благодійний фонд Ігоря Колихаєва подарував сучасний ігровий майданчик, про що вийшов сюжет на херсонському телеканалі Херсон Плюс.

19 12 2018 khersohshina blagodijnist mikolai3

У Великоолександрівському районі подарунки отримали вихованці дошкільного навчального закладу «Сонечко», дитячих садків у селах Новодмитрівка та Старосілля. Як пишуть працівники закладів, діти отримали книжки, солодощі та фрукти.

19 12 2018 khersohshina blagodijnist mikolai4

У центрі округу, місті Нова Каховка, на честь свята також відбулась акція «Благодійний фонд Ігоря Колихаєва - дітям». Як повідомляють представники фонду, більш ніж 3 000 малюків, які виховуються у 21 дитячому садочку  Нової Каховки, міста Таврійськ, селищах міського типу Дніпряни, Райське, сіл Тополівка та Обривка отримали солодкі подарунки та дитячі книжки. На фото видно, що діти отримали подарунки в брендованих пакетах благодійного фонду Ігоря Колихаєва.

19 12 2018 khersohshina blagodijnist mikolai5

Подарунки від фонду Колихаєва також отримали всі дитячі садочки міста Берислав і Бериславського району, про що повідомляється на сторінці місцевого осередку фонду. 

19 12 2018 khersohshina blagodijnist mikolai6

Варто зазначити, що депутат від імені свого фонду бере участь в багатьох заходах в районах, які входять до 184-го одномандатного виборчого округу. За словами координатора довготермінового спостереження ОПОРИ в Херсонській області, є всі підстави вважати його потенційним кандидатом на вибори до Верховної ради в 2019 році. 

Нагадаємо, що в листопаді Благодійний фонд Ігоря Колихаєва у місті Нова Каховка дарував учням районних навчальних закладів яблука.

Як зазначає радниця з юридичних питань Громадянської мережі ОПОРА Ольга Коцюруба, діяльність благодійних фондів не підпадає під дію виборчого законодавства.

“Саме тому доволі поширеною схемою прихованого підкупу виборців є діяльність благодійних фондів. Виборча кампанія ще не розпочалася проте діяльність благодійних фондів з чіткою прив’язкою до імені кандидата вже запущена, таким чином можна прогнозувати, що фонд активно діятиме і в межах виборчого процесу”, - зазначила вона.

 

 Веб-сайт| Фейсбук | Твіттер

(#вибори; #opora; #опора)