26 грудня в одному з мікрорайонів Херсону за ініціативи Громадянської мережі ОПОРА відбулася вулична акція, спрямована інформування мешканців міста щодо особливостей енергозбереження.

Активісти розповсюджували інформаційні буклети з порадами про те, як можна завдяки простим порадам зберегти воду, світло та тепло в своїх оселях. Херсонці залюбки брали з собою брошури, додатково цікавилися питаннями створення ОСББ та фінансової підтримки утеплення будинків.

«Я намагаюсь завжди відповідально ставитись до збереження енергоресурсів. Наприклад, одразу замінив старі водопровідні труби на нові, пластикові. Адже в металевих було багато дірок і просто в землю витікала вода. Також замінив звичайні дерев’яні вікна на металопластикові, з енергозберігаючою плівкою», – розповів пан Валерій, один з учасників акції.

26 12 16 02

«Саме під час вуличних акцій можна охопити багато людей для інформування про методи економії енергоресурсів. Тому ОПОРА часто проводить такі заходи в різних районах Херсону», – зазначила місцевий координатор житлово-комунальних та енергетичних програм Громадянської мережі ОПОРА Аелітта Олійник.

Плакати з порадами, які отримували учасники заходу, підготовлені в рамках Проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні».

За коментарями звертайтесь:
місцевий координатор житлово-комунальних
та енергетичних програм
Громадянської мережі ОПОРА
Аелітта Олійник
тел.: +38 050 931 42 22

 

Ця інформація для преси стала можлива лише завдяки широкій підтримці американського народу через Агентство Сполучених Штатів Америки з міжнародного розвитку (USAID). Відповідальність за зміст несе Громадянська мережа ОПОРА, що не обов'язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.