23 грудня Громадянська мережа ОПОРА провела чергову інформаційну зустріч з майбутніми херсонськими економістами, що навчаються у кооперативному економіко-правовому коледжі. На заході розглядалися питання, присвячені економії енергоресурсів, енергоефективності та енергозбереження.

Учасники зустрічі почули поради стосовно енергозбереження у побуті. Також присутні дізналися, як економити під час приготування їжі, прибирання та під час водних процедур.

«Ми вже давно почали економити, але сьогодні я дізнався ще деякі дуже цікаві поради, які неодмінно впроваджу в себе вдома. Виявляється, можна купувати енергозберігаючу техніку класу А+, А++, це мене дуже зацікавило, я цього ще не знав. Адже якщо ми візьмемо індукційну плиту, ми ще більше будемо економити. Гадаю, такі зустрічі потрібні кожному, адже я зробив багато висновків», – прокоментував студент Вадим.

«Це дуже добре, коли молодь починає реально замислюватись над економію енергоресурсів, а деякі вже економлять. Сьогодні прозвучало багато порад, деякі з них молоді вже відомі, але було й багато нового. А коли розпочалася дискусія, виявилося, що про енергозбереження студенти добре знають, вони навіть побилися об заклад, хто більше назве способів економії. Це була дуже цікава, а найголовніше – жива зустріч. Дякую таким чудовим студентам», – підсумувала місцевий координатор житлово-комунальних та енергетичних програм Громадянської мережі ОПОРА Аелітта Олійник.

На згадку студенти отримали інформаційні буклети, надруковані за підтримки Проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні».

За коментарями звертайтесь:
місцевий координатор житлово-комунальних
та енергетичних програм
Громадянської мережі ОПОРА
Аелітта Олійник
тел.: +38 050 931 42 22

 

Ця інформація для преси стала можлива лише завдяки широкій підтримці американського народу через Агентство Сполучених Штатів Америки з міжнародного розвитку (USAID). Відповідальність за зміст несе Громадянська мережа ОПОРА, що не обов'язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.