На ДВК №630334 у виборчому бюлетені з виборів депутатів до Малоданилівської об’єднаної територіальної громади по виборчому округу № 16 неправильно вказано ім’я кандидатки: замість Катерини Кордік у бюлетені надруковано Тетяна Кордік.

При цьому текст виборчих бюлетенів для голосування у відповідному виборчому окрузі був затверджений ТВК вчасно.

Нагадаємо, що згідно з абзацом 2 частини 3 статті 74 Закону України “Про місцеві вибори” суб’єкти відповідного виборчого процесу могли протягом двох днів з дня прийняття рішення комісії про затвердження тексту виборчих бюлетенів для голосування у відповідних виборчих округах ознайомитися з текстом бюлетеня.

За коментарями звертайтеся:

e-mail: [email protected]
 
 
(#вибори17; #elect_ua; #opora; #опора)

Довідково:

Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за першими виборами в об’єднаних територіальних громадах, які відбудуться 29 жовтня 2017 року. Починаючи з 11 вересня у 24 областях працюватимуть 69 довготермінових спостерігачів. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.