У дебатах, що відбулися 10 грудня у залі засідань Млинівської районної ради, взяли участь п’ятеро із семи кандидатів на посаду селищного голови Млинова.

Серед тих, хто дебатував, були Сергій Воробей (самовисування), Сергій Коновалов (ВО «Батьківщина»), Олег Левчук (самовисування), Петро Луцюк (самовисування) та Володимир Мельничук (самовисування). Не прийшли на захід Дмитро Левицький (самовисування) та Тарас Чигринюк (партія «Справедливість»). Нагадаємо, що вибори до Млинівської селищної  радивідбудуться 18 грудня.

Оскільки дебати складалися із чотирьох раундів – виступ кандидата (7 хв.), питання опоненту (питання-відповідь), відповідь на питання залу (три питання кожному кандидату) і звернення до виборців, мешканці селища мали змогу вислухати кандидатів, задати їм запитання, ознайомитися з їхніми передвиборними програмами та планами щодо розвитку громади.

Таким чином, для усіх кандидатів були створені рівні умови. Перебіг дебатів знімала ТРК «Дубно», яка транслюватиме запис 13-16 грудня о 18:00.

Як зазначали під час дебатів, кандидати зустрілися у такому форматі «за сприяння» голови Громадської експертної ради Дубенщини Михайла Корилкевича та  голови Млинівської районної ради Богдана Писака.

Завершили захід розіграшем міксера від Михайла Корилкевича.

Додамо, що сьогодні, 11 грудня, о 14:00 знову відбудуться дебати кандидатів на посаду селищного голови Млинова. Цього разу захід організовує громадська рада Млинова.

У разі виявлення порушень виборчого процесу звертайтеся за телефоном гарячої лінії: 044 591 44 44 (вартість дзвінків згідно з тарифами вашого оператора).

За коментарями звертайтесь:
Анатолій Бондарчук, координатор громадського спостереження Громадянської мережі ОПОРА за виборами у Рівненській області
тел. +38 096 918 7408,

Веб-сайт Фейсбук | Твіттер

(#вибори16; #elect_ua; #opora; #опора)

Довідково:

Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за першими виборами в об’єднаних територіальних громадах, які відбудуться 11 та 18 грудня 2016 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.