Територіальні виборчі комісії Рівненської області зареєстрували кандидатів на посади сільських та селищного голів, а також кандидатів у депутати на перших виборах у об’єднаних територіальних громадах, що відбудуться 18 грудня 2016 року.

24 листопада відбулися засідання Деражненської та Острожецької сільських і Млинівської селищної виборчих комісій, на яких відповідні ТВК прийняли рішення про реєстрацію кандидатів на посади сільських й селищного голів та кандидатів у депутати сільських і селищної рад об’єднаних територіальних громад.

24.11 1

Реєстрація кандидатів відбулася вчасно, у визначений законом термін. Так, згідно з ч. 9 ст. 41 та ч. 4 ст. 43 Закону України «Про місцеві вибори» територіальна виборча комісія не пізніш як на третій день з дня прийняття документів, але не пізніш як за 23 дні до дня голосування приймає рішення про реєстрацію кандидатів у депутати, кандидатів на посади сільського, селищного головиабо про відмову в їх реєстрації.

На посаду голови Млинівської ОТГ зареєстровано восьмеро кандидатів, Деражненської ОТГ – семеро, а Острожецької ОТГ – двоє.

Перелік кандидатів на посади голів Деражненської, Острожецької сільських та Млинівської селищної рад об’єднаних територіальних громад

№ з/п Деражненська ОТГ Острожецька ОТГ Млинівська ОТГ
1.

Кравчук Василь Вікторович

(УКРОП)

Гордійчук Тарас Миколайович

(ВО «Батьківщина»)

Воробей Сергій Артемович

(самовисування)

2.

Петрук Олег Сергійович 

(самовисування)

Пархомей Олег Васильович

(самовисування)

Коновалов Сергій Володимирович

(«Батьківщина»)

3.

Ткачук Олена Павлівна

(самовисування)

 

Левицький Дмитро Валерійович

(самовисування)

4.

Призванський Микола Іванович

(«Батьківщина»)

 

Левчук Олег Іванович

(самовисування)

5.

Пустовіт Олександр Михайлович

(самовисування)

 

Луцюк Петро Сергійович

(самовисування)

6.

Романюк Микола Андрійович

(самовисування)

 

Мельничук Володимир Михайлович

 (самовисування)

7.

Стецюк Олег Петрович

(самовисування)

 

Чичринюк Тарас Миколайович

(партія «Справедливість»)

8.    

Яновський Олександр В’ячеславович

 (самовисування)

Відповідні ТВК зареєстрували також кандидатів у депутати Деражненської та Острожецької сільських і Млинівської селищної рад об’єднаних територіальних громад. Серед них – представники Аграрної партії України, Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина», Всеукраїнського об’єднання «Свобода», «Об’єднання «Самопоміч», УКРОПу та самовисуванці.

Кількість зареєстрованих кандидатів у депутати Деражненської та Острожецької сільських і Млинівської селищної рад об’єднаних територіальних громад від різних суб’єктів висування

Назва ТВК, яка зареєструвала кандидатів Аграрна партія  України  «Батьківщина» ВО «Свобода» «Обєднання  «Самопоміч» «Справедливість» УКРОП Самовисування Разом
Деражненська сільська виборча комісія 13 15       11 52 91
Острожецька сільська виборча комісія 20 22 3       15 60
Млинівська селищна виборча комісія 24 25 6 6 14   49 124

У разі виявлення порушень виборчого процесу звертайтеся за телефоном гарячої лінії ОПОРИ: 044 591 44 44 (вартість дзвінків згідно з тарифами вашого оператора).

За коментарями звертайтесь:
Анатолій Бондарчук, координатор громадського спостереження Громадянської мережі ОПОРА за виборами у Рівненській області
тел. +38 096 918 7408,
(#вибори16; #elect_ua; #opora; #опора)

Довідково:

Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за першими виборами в об’єднаних територіальних громадах, які відбудуться 11 та 18 грудня 2016 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.