Сьогодні на Одещині розпочались перші вибори в Затишанській селищній громаді. Усього виборці голосують на 4 дільницях: 2 в селищі Затишшя та по 1 у селі Веселій Балці і в селі Торосове.

Станом на 12:00 з 3 380 виборців 900 вже проголосували.

Всі дільниці сьогодні відкрилися вчасно. Спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА наразі не зафіксували жодних суттєвих порушень.

Нагадаємо, спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА в Одеській області провадять громадське спостереження за першими виборами в об’єднаних територіальних громадах. Закликаємо мешканців Одещини не залишатися байдужими до прозорості виборчого процесу. У разі виявлення порушень виборчого процесу звертайтесь за телефоном гарячої лінії: (044) 591 44 44 (вартість дзвінків згідно з тарифами вашого оператора).

Довідково:

Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за першими виборами в об’єднаних територіальних громадах, які відбудуться 11 та 18 грудня 2016 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.