Члени дільничної виборчої комісії у селі Рибаківка одразу після закінчення голосування заспівали гімн України.

Після виконання гімну спостерігач Громадянської мережі ОПОРА нагадав голові ДВК про розгляд скарг та заяв. Голова комісії оголосила, що скарг та заяв до комісії не надходило, тому комісія приступила до підрахунку.

Нагадаємо, абзац третій частини 2 статті 79 Закону України «Про місцеві вибори» зазначає, що у разі якщо під час проведення голосування до дільничної виборчої комісії надходили заяви, скарги стосовно порушень, що мали місце під час проведення голосування на виборчій дільниці, дільнична виборча комісія розглядає їх на початку засідання до початку підрахунку голосів виборців на виборчій дільниці.

У разі виявлення порушень виборчого процесу звертайтесь за телефоном гарячої лінії ОПОРИ:

044 591 44 44 (вартість дзвінків згідно з тарифами вашого оператора).

 
За коментарями звертайтеся:
 

Веб-сайт | Фейсбук | Твіттер

(#вибори16; #elect_ua; #opora; #опора)

Довідково:

Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за першими виборами в об’єднаних територіальних громадах, які відбудуться 11 та 18 грудня 2016 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.