Учора, 6 грудня, під час прес-конференції окремі політичні сили Львівщини заявили про підтримку кандидата на посаду голови Судововишнянської об’єднаної територіальної громади – Олега Мартинця.

martynec

На початку заходу кандидат коротко розповів про себе. Мартинець уже має досвід головування в Судовій Вишні, оскільки був мером міста з 2010 по 2015 рік. На чергових місцевих виборах не балотувався, а цього року вирішив знову спробувати власні сили і позмагатися за пост голови новоствореної громади. Олег Мартинець є представником Народного Руху України.

«У місті є дуже багато проблем. Щоб якісно їх вирішувати, має бути команда однодумців», - говорить кандидат. Пізніше додає: «Досвід роботи підказує, що треба об’єднуватися. Сподіваюся, що сьогоднішнє декларування підтримки і спільної роботи матиме вплив і на місці».

Юрій Гудима, голова фракції ВО «Батьківщина» в Львівській обласній раді схвально відгукується про кандидата: «Нам імпонує, що людина має бажання до цієї роботи. Усім відомо, що новим головам було несолодко. Олег Мартинець має бачення й попередню програму дій не на рік, а на весь термін каденції».

«Сильна сторона нової облради – це здатність знаходити компроміси між різними політичними силами. Дуже хотілося б, щоб такі тенденції збереглися і на базовому рівні місцевого самоврядування», - розповідає Андрій Білоус, голова фракції «Народного контролю», який також підтримує кандидатуру Мартинця.

Загалом Судововишнянська міська ТВК зареєструвала десять кандидатів на посаду голови громади – чотири представника політичних партій та шість самовисуванців. Це найбільша кількість кандидатів зі всіх шести об’єднаних територіальних громад Львівщини, де відбудуться вибори 18 грудня.

За коментарями звертайтеся:
Наталія Радиш,
координатор громадського спостереження ОПОРИ за виборами у Львівській області
тел. 032 254 61 63

У разі виявлення порушень виборчого процесу звертайтесь за телефоном гарячої лінії:

044 591 44 44 (вартість дзвінків згідно з тарифами вашого оператора).

Веб-сайт | Фейсбук | Твіттер

(#вибори16; #elect_ua; #opora; #опора)

Довідково:

Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за першими виборами в об’єднаних територіальних громадах, які відбудуться 11 та 18 грудня 2016 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.