Членів Судововишнянської міської територіальної виборчої комісії тимчасово переселили працювати  у коридор. На прохання виділити інший кабінет у міській раді не реагують.

В кабінеті, де працює територіальна виборча комісія, 22 листопада вирішили замінити вікна, а тому члени комісії сидять за столами в коридорі.  За словами одного з членів ТВК, вони зверталися з проханням надати інше приміщення, проте їм у цьому відмовили.

tvk remont

Коли до комісії з моніторинговим візитом приїхав спостерігач ОПОРИ і про це довідалося керівництво мерії, членів комісії запросили на зустріч з міським головою задля вирішення питання з місцем для роботи.

За коментарями звертайтеся:
Наталія Радиш,
координатор громадського спостереження ОПОРИ за виборами у Львівській області
тел. 032 254 61 63

У разі виявлення порушень виборчого процесу звертайтесь за телефоном гарячої лінії ОПОРИ:

044 591 44 44 (вартість дзвінків згідно з тарифами вашого оператора).

Веб-сайт | Фейсбук | Твіттер

(#вибори16; #elect_ua; #opora; #опора)

Довідково:

Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за першими виборами в об’єднаних територіальних громадах, які відбудуться 11 та 18 грудня 2016 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.