Вчора о 20:30 Львівська обласна виборча комісія прийняла уточнені протоколи останніх 5-ти округів до обласної ради. Протоколи привезли члени Яворівської районної комісії.

Також вчора здали уточнені протоколи Жидачівська РВК (3 округи), Ходорівська МВК (2 округи) і Львівська МВК (16 округів).

Таким чином, обласна комісія офіційно отримала усі 84 протоколи.  У середу, 4 листопада, близько 16:00 члени комісії планують оформити зведений протокол і офіційно проголосувати за результати до обласної ради і розподілити мандати. Рішення планують опублікувати у четвер або понеділок в одній з обласних газет.

Нагадаємо, ст. 86 Закону України «Про місцеві вибори» передбачає, що ТВК не пізніше як на десятий день з дня голосування встановлює результати виборів депутатів у багатомандатному окрузі, про що складає протокол.

 

За коментарями звертайтеся:
Офіс Громадянської мережі ОПОРА у Львові – 032 254 61 63.
(#вибори2015 #elect_ua #opora #опора)
Довідково:                                                                                                                             
Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за місцевими виборами в Україні, які відбудуться 25 жовтня 2015 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з 5 вересня, у всіх регіонах України працюють 144 довготермінові спостерігачі, до яких приєднаються понад 3000 короткотермінових спостерігачів у день голосування. Слідкуйте за останніми новинами на сайті ОПОРИ та Мапі порушень «Місцеві вибори 2015». Рекомендуємо кожному спостерігачу, журналісту й активним громадянам завантажити мобільний додаток «Місцеві вибори» для Android.