9 січня члени Лисичанської міської організації «БПП Солідарність» подарували військовим портативну радіостанцію. Про це повідомляють представники ОПОРИ з Луганщини.

Зокрема, член «БПП Солідарність» Лукашевич Валентина, безкоштовно передала у користування представнику 10 ОГШБр портативну радіостанцію Motorola TLKP T80 для реалізації завдань, які стоять перед ООС. Викладене підтверджується також інформаційними матеріалами з офіційного сайту партії.

11 01 2019 Luganshchyna BPP

 

Слід відзначити, що це вже не перший випадок за участю партійців «БПП Солідарність». Так, ОПОРА вже повідомляла про надання лисичанськими партійцями побутової техніки для військовослужбовців.

У своєму коментарі ОПОРІ голова Лисичанської міської організації «БПП Солідарність» Михайло Голтишов зазначив, що радіостанція куплена за власний кошт волонтерами та підприємцями, партійних грошей у Лисичанської міської організації «БПП Солідарність» немає. Партієць також зазначив, що він та його колеги з 2014 року є волонтерами та регулярно на постійній основі підтримують військовослужбовців, що безпосередньо не пов’язано із початком виборчої кампанії.

Юрист ОПОРИ Павло Романюк підкреслює, що практика використання власних коштів партійців для придбання товарів, надання безкоштовних чи на пільгових умовах послуг, зокрема передачі цих товарів або послуг на заходах за участю членів політичної партії, з використанням партійної символіки, має ознаки фінансування статутної діяльності політичної партії та має бути відображено у її фінансовому звіті за відповідний період.

 

Веб-сайт| Фейсбук | Твіттер

(#вибори; #opora; #опора)