У приміщенні комунального підприємства «Житлосервіс «Світанок», засновником якого є Сєверодонецька міська рада, виявлені рекламні матеріали політичної спрямованості. Про це повідомляють спостерігачі ОПОРИ з Луганщини. 

Зокрема, 28 грудня у актовій залі зазначеного підприємства заступник Сєвєродонецького міського голови  Григорій Пригеба виявив агітаційні матеріали на користь «Нашого краю» та народного депутата України Сергія Шахова (обраний у 2016 році в одномандатному виборчому окрузі № 114, куди не входить місто Сєвєродонецьк). Це поліетиленові пакети «Сергій Шахов. Наш край» та цукровий набір вагою у 5 кілограмів з написом «Луганщина наш край. Всегда ваш Сергей Шахов», опитувальник та бланки звернень до народного депутата Шахова.

На даний час актова зала опечатана посадовцями міськради, з’ясовуються обставини перебування вказаної продукції у приміщенні міського комунального підприємства.

В «Житлосервіс «Світанок» ситуацію для ОПОРИ коментувати відмовилися, посилаючись на те, що директор комунального підприємства знаходиться у відпустці.

Член партії «Наш край» Ігор Слєсарєв, який до недавнього часу був заступником міського голови та був звільнений з посади на сесії Сєвєродонецької міськради 22 грудня 2018 року, говорить, що інформацією він володіє виключно із інтернету та не може сказати, яким чином рекламна продукція потрапила до комунального підприємства.

Начальник відділу комунікації ГУ НП в Луганській області Тетяна Погукай зазначає ОПОРІ, що вона не володіє інформацією з цього приводу. Однак, вона знає, що схожа ситуація була кілька тижнів тому, коли проводили обшуки на вказаному підприємстві, також знайшли там друковану рекламну продукцію «Нашого краю».