Незадовго до офіційного оголошення старту виборчих перегонів партійці ВО «Батьківщина» у Луганській області провели низку публічних заходів, які супроводжувалися безкоштовним наданням матеріальної допомоги. Про це повідомляють представники ОПОРИ з Луганщини.

Зокрема, 25 грудня за сприяння обласної парторганізації  ВО «Батьківщина» у Сєвєродонецьку  проведено  футбольний турнір серед дівчат Сєвєродонецька, Лисичанська та Білокуракинського району Луганської області. Меценатом заходу став Олег Жебський з команди Юлії Тимошенко. Також участь в урочистостях з приводу проведення змагань взяли керівництво обласного осередку партії: Ірина Верігіна, Олексій Малеванець, Микола Ханатов та Олена Нікітіна у супроводі місцевих ЗМІ.  Наприкінці турніру гравців відзначили пам’ятними грамотами, кубками та медалями, а трьох кращих гравчинь нагороджено грошовими призами. При цьому, під час змагань спортивний зал був обладнаний банерами з написом «Новий курс України. Олег Жебський. Команда Юлії Тимошенко».

02 01 2019 Luganshchyna batk

Крім того, наприкінці грудня представники «Батьківщини» Олег Жебський та Ірина Верігіна у  супроводі знімальної групи місцевої ТРК «ІРТА» відвідали місцевий відділ охорони здоров’я. Від імені  парторганізації на фоні проектованого напису «Новий курс України. Юлія Тимошенко 2019» вони подарували медикам спеціальне обладнання: хірургічний відсмоктувач,  ультрафіолетову камеру для стерилізації інструменту та бактерицидний опромінювач для знезараження повітря та приміщень.

02 01 2019 Luganshchyna batk

У своєму коментарі ОПОРІ начальник управління охорони здоров’я Сєвєродонецької міської ради Роман Водяник зазначив:

«Обладнання передається лікарні, ставиться на баланс, а потім вирішується, яке з відділень найбільш потребує певного обладнання, туди воно й розподіляється. Обладнання було передано безкоштовно від «Батьківщини». Однак, ми поза політикою.  Вони приїхали, подарували, ми відкриті для всіх та готові приймати будь-яку допомогу».

Того ж дня партійці на чолі з Іриною Верігіною та Олегом Жебським у супроводі  завітали до Сєвєродонецького педіатричного відділення, де подарували малечі святкові набори із солодощами.

Відзначимо, що такі дії до початку виборчого процесу не можна було трактувати як порушення, втім дочасна благодійна активність з прив'язкою до певних партій та персоналій створює нерівні умови для інших кандидатів, які розпочали свою агітаційну діяльність після офіційного старту виборчої кампанії.

 

Веб-сайт| Фейсбук | Твіттер

(#вибори; #opora; #опора)