Спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА повідомили, що кандидат на посаду голови Чмирівської ОТГ Тетяна Лапта написала заяву до поліції на іншого кандидата – Сергія Войтенка, через, начебто, організоване ним підвезення виборців.

Тетяна Лапта стверджує, що Сергій Войтенко організував підвезення виборців на ДВК №440592, і там, начебто, кожні 40 хвилин зупиняється автомобіль, що підвозить людей.

Про це спостерігачам ОПОРИ повідомили у поліції.

В той же час кандидат Сергій Войтенко підтвердив те, що на нього надійшла заява до поліції і він давав пояснення правоохоронцям. Спостерігача ОПОРИ він запевнив, що підвезення не організовував.

Крім того, щодо цієї дільниці до поліції надходила інформація, що члени ДВК, що організовували голосування за місцем перебування, начебто порушували таємницю голосування виборців.

Щодо цих фактів тривають перевірки.

У разі виявлення порушень виборчого процесу звертайтесь за телефоном гарячої лінії: 044 591 44 44 (вартість дзвінків згідно з тарифами вашого оператора).

 

Веб-сайт| Фейсбук | Твіттер

(#вибори16; #elect_ua; #opora; #опора)

Довідково:

Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за першими виборами в об’єднаних територіальних громадах, які відбудуться 11 та 18 грудня 2016 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.