Громадянська мережа ОПОРА провела аналіз кандидатів за критерієм їх місця роботи згідно з поданих відомостей до Чмирівської ТВК.

Нагадаємо, що вибори у Чмирівській об’єднаній територіальній громаді відбудуться 18 грудня.

25 кандидатів в депутати є працівниками державних установ. 19  кандидатів в депутати є тимчасово не працюючими. Слід відзначити, що серед тимчасово не працюючих кандидатів, двоє з них займаються волонтерською діяльністю. 18 кандидатів є працівниками приватних підприємств та підприємцями. 9 кандидатів є пенсіонерами.

Крім того, за категоріями серед професій 7 кандидатів є педагогами (вчитель, вихователь, керівник гуртка). По 6 кандидатів є працівниками робочих професій (інженер, виробник, електрик, оператор котельні) та працівниками сільської ради (секретар, землевпорядник, діловод, інспектор, спеціаліст сільської ради). 5 кандидатів є приватними підприємцями. 4 кандидати є управлінцями різних рівнів (начальник, директор, завідуючий). 3 кандидати є працівниками в медичній сфері (медсестра і провізор). По 2 кандидати є юристами, працівниками в державних підприємствах та працівниками фінансово-економічної сфери (економіст, обліковець). Та по одному кандидату працює митником, водієм, спеціалістом навчально-наукової станції, секретар друкар в школі і соціальний працівник, а також студент навчального закладу.

Серед кандидатів на посаду голови Чмирівської сільської об’єднаної територіальної громади, 2 кандидати-самовисуванці є діючими головами сільських рад. Це Сергій Войтенко (Чмирівська сільська рада) і Валерій Кравцов (Бутівська сільська рада). Кандидати Тетяна Лапта (самовисування) і Віра Зіньковська («Наш край») є пенсіонерами. Кандидат від ВО «Батьківщина» Юрій Кагала є приватним підприємцем.

У разі виявлення порушень виборчого процесу звертайтесь за телефоном гарячої лінії: 044 591 44 44 (вартість дзвінків згідно з тарифами вашого оператора).

 

 

Веб-сайт | Фейсбук | Твіттер

(#вибори16; #elect_ua; #opora; #опора)

Довідково:

Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за першими виборами в об’єднаних територіальних громадах, які відбудуться 11 та 18 грудня 2016 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.