Дві організації, що представляють політичні інтереси Юлії Тимошенко, надали новорічні презенти різним верствам населення.

26 грудня ВО «Батьківщина» Комунарського та Олександрівського району спільно із Християнською місією «Нове Життя» подарували візки людям з інвалідністю.

скрін зі сторінки Олександрівська ВО Батьківщина м. Запоріжжя про надання інвалідних візків

5 січня представники ГО «Батьківщина молода» відзвітувалися, що в цих же районах Запоріжжя за підтримки партійної організації міста вони подарували квитки на новорічні вистави дітям та їхнім батькам.

скрін допису зі сторінки Батьківщина молода 1

На сторінці у Facebook «Батьківщина молода» зазначається:

«Завдяки підтримці голови ГО «Батьківщина Молода» в Запорізькій області Віталія Рябцева активісти організували понад десять святкових заходів. Кілька сотень дітлахів взяли участь у святкових зустрічах за участі Діда Мороза та Снігурки, відвідали кілька театральних постанов, отримали величезну кількість новорічних подарунків. Також волонтери відвідали Запорізьку спеціальну загальноосвітню школу-інтернат № 2, привітали членів ветеранських організацій, подарували ялинки дітям з малозабезпечених родин».

Як зазначає радниця з юридичних питань Громадянської мережі ОПОРА Ольга Коцюруба, громадські організації та благодійні фонди часто використовуються партіями для прихованої агітації, втім вона не буде відображена в фінансових звітах партій.

 

Веб-сайт| Фейсбук| Твіттер

(#вибори19; #elect_ua; #opora; #опора)