На одній із виборчих дільниць Полянської об’єднаної громади відеокамери встановлювали прямо під час ранкового засідання – роботи почали о 07:42. На інших дільницях, за інформацією спостерігачів ОПОРИ, камери змонтували в ніч на сьогодні.

Рішення про встановлення на виборчих дільницях камер відеоспостереження прийняла Полянська виборча комісія за пропозицією Свалявської районної виборчої комісії. Рішення було прийнято 14 грудня.

IMG 20161218 074748

IMG 20161218 080417

Втім, на виборчій дільниці №210464 камери відеоспостереження у приміщенні почали встановлювати лише сьогодні – прямо під час ранкового підготовчого засідання. Встановлювали обладнання безпосередньо  члени Полянської СВК та Свалявської РВК.

На момент 08:00 – коли двері дільниці відчинилися для виборців, – члени комісії доробляли ще одну відеокамеру.

Всі інші дільниці у селах новоствореної об’єднаної Полянської громади Свалявського району Закарпаття, за інформацією спостерігачів ОПОРИ, відкрилися і запрацювали вчасно. Перша година голосування, як видно з фото, викликала ажіотаж, на деяких ДВК помітні великі черги.

За коментарями звертайтеся:

Володимир Феськов,

координатор громадського спостереження ОПОРИ за виборами у Закарпатській області

тел. +38 066 317 36 13

e-mail: [email protected]

У разі виявлення порушень виборчого процесу звертайтесь за телефоном гарячої лінії:

044 591 44 44 (вартість дзвінків згідно з тарифами вашого оператора).

Веб-сайт| Фейсбук | Твіттер

(#вибори16; #elect_ua; #opora; #опора)

Довідково:

Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за першими виборами в об’єднаних територіальних громадах, які відбудуться 11 та 18 грудня 2016 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.