31 грудня українці зустрічають не лише Новий рік, а і старт виборчого процесу. Кандидатам в Президенти житомиряни бажають традиційно щастя, здоров’я, а ще чесності, знання законів, патріотизму та закінчення війни. Про це у вуличному опитуванні ОПОРІ розповіли мешканці міста.

«Хочеться побажати найголовніше – чесності, щоб ця виборча кампанія була чесною, небрудною і кожен кандидат гідно її пройшов», – житомирянка Тетяна.

29.12 Zhytomyr Tania

«Я їм побажаю керуватися Законом України «Про вибори Президента», Конституцією при роботі на виборчих перегонах», – зазначив Ілля.

29.12 Zhytomyr Illia

«Я не знаю, хто переможе, але дуже хочеться, щоб ця людина була щирим патріотом, розуміла, як живуть звичайні люди в цій країні, чого вони прагнуть і працювала на благо виключно України», – розповіла Ірина.

Житомирянин Ігор хоче, щоб замість виборів були свята: «Хай краще будуть такі свята, ніж наші вибори. Тому що, на свята люди відпочивають душею, а на виборах дуже нервують, тому що ніхто не знає, кого вибирати. Я сам не знаю, кого вибирати».

29.12 Zhytomyr Igor

 «Здоров’я це само собою, але нехай вони будуть чесними з народом. Я вважаю, що це найважливіше для нас, як для виборців», – зазначила Ірина.

«Здоровя міцного, чесності і щоб ця людина працювала для людей. Тому ми його і вибираємо, щоб він працював для людей. Якщо буде нам, то і їм буде добре»,Галина.

29.12 Zhytomyr Halyna

 Дід Мороз Федір бажає потенційними кандидатам в Президенти закінчити війну.  «Звичайно, злагоди, миру  і головне – закінчення війни. Незалежно від того хто буде, дійсно хочеться, щоб закінчилася війна і щоб ми всі були щасливі в цьому році, щоб всі біди залишилися в старому році».

29.12 Zhytomyr Fedir

Нагадаємо, від майбутніх виборів Президента житомиряни очікують стабільності, миру, підвищення стипендії, саморозвитку та підкупу виборців.

Офіційно виборчий процес розпочнеться 31 грудня.  Ще з осені потенційні кандидати активно нагадують про себе через рекламу, візити,  заходи та подарунки.

Як повідомляла ОПОРА, шість народних депутатів з Житомирської області 51 раз «пропіарилися» на використанні коштів державної субвенції протягом червня-жовтня 2018 року. У листопаді Житомирщину відвідали 9 потенційних кандидатів у Президенти. З початку осені на білбордах та сітілайтах почали з’являтися обличчя політиків з гаслами про сильну армію, енергетичну незалежність та побудову України. Також активно працюють іменні благодійні фонди нардепів. Народний депутат Павло Дзюблик має іменний благодійний фонд, однак на даний час активної діяльності організація не веде. Одним з «найстарших» благодійних фондів  народних депутатів з Житомирської області є фонд Володимира Литвина «Майбутнє Полісся». Про роботу Благодійного фонду нардепа Сергія Пашинського читайте тут. Фонд народного депутата Борислава Розенблата відрізняється від інших фондів нардепів тим, що є родинним і має відповідну назву: «Фонд родини Розенблат».

 

 

Веб-сайт| Фейсбук | Твіттер

(#вибори; #opora; #опора)