Для дітей з Житомирської області голови та члени місцевих осередків партії «БПП «Солідарність» організовують безкоштовні покази фільмів у кінотеатрі, екскурсії та поїздки в зоопарк.

Про це партійці звітують на сайті Житомирської територіальної організації партії.

Зокрема, народний депутат Володимир Арешонков організував для дітей поїздку в зоопарк.

«За сприяння народного депутата України Володимира Арешонкова 29 жовтня 50 школярів Стовпинської ЗОШ, Корощинської ЗОШ та Кишинської ЗОШ Олевської міської об’єднаної територіальної громади відправились до столиці, де відвідали зоопарк. Серед них діти-сироти, діти учасників бойових дій на сході України, діти з малозабезпечених та багатодітних сімей... Хорошим бонусом стало те, що така подорож була запланована на час осінніх канікул, тому діти не пропустили навчальний процес», – йдеться в новині на сайті.

Areshonkov zoopark

Про поїздки Володимир Арешонков звітує і на своїй сторінці в мережі Facebook, де можна побачити і відгуки та подяки батьків та вчителів.

Ще один нардеп Олександр Ревега спільно з головою Бердичівської міської організації партії Віталієм Березовенком організували для обдарованих дітей поїздку в Київ на екскурсію. 

«Фінальним акордом Фестивального тижня стала екскурсія обдарованих дітей Центру до столичного Національного музею історії України у Другій світовій війні та відвідування П’ятого фестивалю культур народів світу OUTLOOKWORLDCULTUREFESTIVAL. Організована поїздка за сприяння голови міської організації партії «БПП «Солідарність» Віталія Березовенка та підтримки народного депутата України Олександра Ревеги», – повідомляють на сайті.

Berdychiv

Запросив до кінотеатру учнів Сінгурівської ЗОШ Житомирського району голова Житомирської територіальної організації партії «БПП «Солідарність» Олександр Рабінович. Про що і повідомив на сайті та на своїй сторінці в Facebook та на сторінці благодійного фонду «Нас об’єднує Житомир», співзасновником якого він є.

«Сьогодні, 30 жовтня, школярі Сінгурівської ЗОШ Житомирського району відвідали кінотеатр за запрошенням голови Житомирської територіальної організації партії «БПП «Солідарність» Олександра Рабіновича. Мультфільм переглянуло близько тридцяти дітей. І вже наступна група школярів із іншого куточку Житомирської області готується згодом відвідати житомирський кінотеатр», – йдеться в повідомленні.

rabinovych kino

Голова Лугинської районної державної адміністрації Житомирської області Наталія Кирийчук, яка паралельно очолює і районну організацію партії «БПП «СОЛІДАРНІСТЬ», організовує для дітей з навчальних закладів району поїздки в кінотеатр в Житомир.

Інформацію про одну з таких поїздок Наталія Кирийчук розмістила на своїй сторінці в мережі Facebook.

«Діти Лугинщини відвідали житомирський кінотеатр. Так, за моєї ініціативи, як голови Лугинської районної організації партії «БПП “Солідарність”» 30 школярів Лугинського району безкоштовно відвідали житомирський кінотеатр. Діти переглянули веселу комедію та із чудовим настроєм прогулялися обласним центром. Організація цікавого відпочинку дітей під час канікул – одне із завдань, які я поставила собі. Тож у суботу, 3 листопада, ще 25 дітей Лугинщини відправляться до обласного кінотеатру на перегляд мультфільму. 
В подальшому планую продовжити дану ініціативу, адже перегляд фільму чи мультфільму в сучасному кінотеатрі, і на телевізорі, суттєво відрізняється (пишу про це виходячи з особистого досвіду:))»,
– йдеться у повідомленні.

skrin Kyryichuk

У коментарі ОПОРІ Наталія Кирийчук зазначила, що і надалі плануються такі поїздки і  квитки в кінотеатр придбала вона та її однопартійці, а транспорт до обласного центру оплатили батьки.

«Ми постійно працюємо в соціальному напрямку і знаю, що аналогічно колеги по інших районах, ми спільно збиралися і розглянули такий варіант дозвілля дітей на канікулах. Я звернулась до директорів з проханням підібрати дітей з категорії обдаровані, активісти, успішні. Я не відкореговувала списки. Зараз їздили діти з гімназії, це найбільша опорна школа і поїдуть діти з 2-ї школи, це теж селище Лугини. Далі ця ініціатива буде продовжуватися, просто робитиметься як блоками, тому що села розкидані, розмежовані і будемо підбирати одна чи дві школи. Я особисто дуже хотіла поїхати, але не мала можливості. Квитки забезпечували я і мої колеги однопартійці, транспорт організовували та оплатили батьки», – розповіла Наталія Кирийчук.

ОПОРА нагадує, що під час виборчої кампанії такі заходи можуть розцінюватися як передвиборча агітація, відповідно до п. 7 ч. 1 ст. 58 до Закону про вибори Президента України передвиборна агітація може проводитися у таких формах: «7) проведення концертів, вистав, спортивних змагань, демонстрації фільмів та телепередач чи інших публічних заходів за підтримки партії – суб’єкта виборчого процесу чи кандидата на пост Президента України, а також оприлюднення інформації про таку підтримку».

Також варто зазначити, що згідно з ч. 1 ст. 64 цього ж Закону участь у передвиборній агітації забороняється «органам виконавчої влади, органам влади Автономної Республіки Крим та органам місцевого самоврядування, правоохоронним органам і судам, їх посадовим і службовим особам у робочий час (крім випадків, коли відповідна особа є кандидатом на пост Президента України)».

 

Веб-сайт|Моніторинг парламенту| Фейсбук | Твіттер

(#вибори; #opora; #опора)