Усі п`ять ДВК з двох об`єднаних громад на Донеччині здали виборчу документацію до територіальних виборчих комісій до четвертої ранку. Про це повідомляють спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА.

За словами спостерігачів, пораховані бюлетені на кожній з дільниць були вже близько дванадцятої - першої ночі, але частина ДВК доволі довго оформлювала протоколи. Зрештою, до четвертої всі дільниці Званівської та Андріївської ОТГ здали виборчу документацію до своїх територіальних виборчих комісій. Жодну з дільниць не направили ані на уточнення, ані на перерахунок.

Додамо, що в Громадянській мережі ОПОРА працює «гаряча лінія», на яку можна звертатися в разі виникнення проблем чи потреби консультацій щодо виборів - (044) 591-44-44 (вартість дзвінків згідно з тарифами вашого оператора).

Довідково: Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за першими виборами в об’єднаних територіальних громадах, які відбудуться 29 жовтня 2017 року. Починаючи з 11 вересня у 24 областях працюватимуть 69 довготермінових спостерігачів. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.