23 березня о 16:00 у приміщенні Подільського районного центру зайнятості м. Києва відбудеться інформаційна зустріч «Залиште кошти в гаманці».

Для тих, хто втратив роботу або шукає нове місце праці, важливо вміти правильно управляти власними коштами. Постійне зростання тарифів змушує відмовлятись від комфортного життя та вживати радикальних заходів. Громадянська мережа ОПОРА розповість прості правила заощадження води, електроенергії та тепла, які допоможуть залишити кошти в гаманцях.

Клієнти центру зайнятості дізнаються, як модернізувати житло, залучивши кошти держави. Також мова йтиме про позитивний досвід управління власним будинком та можливості працевлаштування, які дає реформа у сфері енергоефективності.

Дата проведення: 23 березня 2017 р.
Місце проведення: Київ, вул. Маршала Гречка, 20А, Подільський районний центр зайнятості.
Початок: 16:00.

За додатковою інформацією звертайтесь:
Громадянська мережа ОПОРА
Олеся Дзьоба
тел.: +38 098 390 32 88

 

Ця інформація для преси стала можлива лише завдяки широкій підтримці американського народу через Агентство Сполучених Штатів Америки з міжнародного розвитку (USAID). Відповідальність за зміст несе Громадянська мережа ОПОРА, що не обов'язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.