АНОНС

У п’ятницю, 23 вересня, у конференц-залі БЦ «Парус» (м. Київ, вул. Мечникова, 2) відбудеться публічна дискусія між кандидатами на посаду членів Центральної виборчої комісії, імена яких включені до подання Президента України. Початок об 11:30.

Запланована дискусія спрямовується на посилення уваги суспільства та Верховної Ради України до нагальної потреби законного переобрання 12 з 15 членів ЦВК та мотивування депутатського корпусу невідкладно розглянути подання Президента України.

Формат: міні-презентації від кожного кандидата на посаду члена ЦВК щодо пріоритетних напрямків реформування Комісії, механізмів відновлення суспільної довіри до неї, удосконалення адміністрування виборів та раунд запитань до претендентів від аудиторії.

Модератор: Віталій Портніков.

Організатори заходу: Громадянська мережа ОПОРА, Офіс Ради Європи в Україні.

До участі у заході запрошуються народні депутати України, представники експертних і громадських організацій, науковці та журналісти.

Планується, що дискусія транслюватиметься у прямому ефірі низки загальнонаціональних телеканалів та популярних сайтів. Зокрема, онлайн трасляція всієї дискусії відбуватиметься на платформі BeTv: https://goo.gl/eIJO7L .

Просимо підтвердити Вашу участь у публічній дискусії між кандидатами на посади членів ЦВК до 20:00 21 вересня, заповнивши форму: https://goo.gl/forms/JurEdon990l5EpzH3 .