У середу, 30 серпня, о 11:45 місцевий координатор житлово-комунальних та енергетичних програм Громадянської мережі ОПОРА Аліна Брезіцька виступить на квартальній зустрічі регіональних представників Бюро УГКЦ з питань екології із доповіддю «Пропаганда енергоефективності: нові виклики та можливості. Представлення Проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні».

Аліна Брезіцька презентує результати досвіду просвітницької діяльності Громадянської мережі ОПОРА у сфері енергозбереження та енергоефективності, розповість про важливі аспекти, на які варто звертати увагу під час ознайомлення громадян з ефективними методами економії.

Також під час інформаційної зустрічі будуть розглянуті шляхи співпраці представників ОПОРИ та Бюро з питань екології УГКЦ.

Дата проведення: 30 серпня 2016 р.
Початок: 11:45.

За додатковою інформацією звертайтесь:
місцевий координатор житлово-комунальних
та енергетичних програм
Громадянської мережі ОПОРА
Аліна Брезіцька
тел.: +38 063 685 95 28

 

Ця інформація для преси стала можлива лише завдяки широкій підтримці американського народу через Агентство Сполучених Штатів Америки з міжнародного розвитку (USAID). Відповідальність за зміст несе Громадянська мережа ОПОРА, що не обов'язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.