У понеділок, 25 травня об 14:00 у Запорізькому медіа центрі відбудеться презентація проектів конкурсу «Енергоефективність та енергозбереження очима молоді». Під час заходу відбудеться захист кращих проектів.

Всього на конкурс подали заявки 13 учасників, серед них вибрали шість кращих, які й пройшли у півфінал.  За результатами заходу буде обрана трійка фіналістів, які отримають цінні подарунки від представників Громадянської мережі ОПОРА та від директора сонячної електростанції Tokmak Solar Energy Олександра Рєпкіна. Також підприємець пообіцяв профінансувати кращий проект, який матиме практичну цінність. 

Координатор житлово-комунальних програм Громадянської мережі ОПОРА Катерина Коротченко зазначила, що під час відбору проектів всі члени журі відзначили їх високий рівень, тому було важко відібрати кращих, а отже все вирішать презентації, на які очікують, як самі учасники, так і журі.

Нагадаємо, що у журі увійшли: 

Катерина Коротченко - місцевий координатор житлово-комунальних програм Громадянської мережі ОПОРА;

Людмила Шанц - експерт, голова правління "Об'єднання житлово-комунальних коперативів, співвласників багатоквартирних будинків "Вікторія";

Наталія Січкар - в.о директора КУ "Запорізький обласний центр молоді";

Олександр Рєпкін - директор сонячної електростанції Tokmak Solar Energy;

Тетяна Орлова - керівник Запорізького Медіа Центру.