30 листопада 2015 року о 12:00 в конференц-залі бізнес-центру Інтерсіті (вул. Шевченка, 28) відбудеться  прес-конференція на тему: «Робота народних депутатів-мажоритарників від Чернівецької області за рік через призму округів».

Під час заходу представники Громадянської мережі ОПОРА презентують результати кампанії ОПОРИ з моніторингу діяльності депутатів-мажоритарників від трьох виборчих округів (№202, №203 та №204) Чернівецької області – Івана Рибака, Григорія Тіміша, Максима Бурбака. Також ОПОРА розповість про аналіз роботи народного депутата від 201 виборчого округу Миколи Федорука.

В ході обговорення представники ОПОРИ розкажуть про проблеми округів, роботу депутатів над їхнім вирішенням та роботу депутатів в округах протягом року.

На прес-конференцію запрошені народні депутати-мажоритарники Чернівецької області, їх помічники, громадські активісти, політологи, експерти, журналісти.

Захід здійснюється Громадянською мережею ОПОРА за підтримки Програми USAID «РАДА: підзвітність, відповідальність, демократичне парламентське представництво» (виконується Фондом Східна Європа).

Детальніше:
Надія Вірна, тел. 050 210 4847
Довідково:
Громадянська мережа ОПОРА— це неурядова, позапартійна і фінансово незалежна всеукраїнська мережа громадських активістів. Ми об'єдналися з метою активізації громадської участі в політичному процесі, шляхом вироблення і впровадження моделей впливу громадян на діяльність органів державної влади та місцевого самоврядування в Україні