27 листопада о 13:30 відбудеться прес-конференція Громадянської мережі ОПОРА про завершальну фазу виборчої кампанії у Маріуполі та Красноармійську. Захід відбудеться в Інформаційному агентстві «УНІАН» (м. Київ, вул. Хрещатик, 4).

  • Чи відповідала підготовка до голосування у Маріуполі та Красноармійську 29 листопада чинному законодавству та стандартам виборчого процесу?
  • Чи була активною агітаційна кампанія в двох містах Донецької області? Як резонансне Роз’яснення ЦВК щодо нездійснення передвиборної агітації в Маріуполі та Красноармійську вплинуло на перебіг кампанії?
  • Чи мали місце порушення, які можуть вплинути на результат виборів, та  які  виклики та загрози зберігаються у виборчому процесі Маріуполя і Красноармійську?

Про ці  та інші аспекти місцевих виборів на Донеччині, а також методику паралельного підрахунку голосів у Красноармійську розкажуть:

  • Ольга АЙВАЗОВСЬКА, координатор виборчих і парламентських програм  Громадянської мережі ОПОРА;
  • Олександр КЛЮЖЕВ, аналітик Громадянської мережі ОПОРА.

Акредитація ЗМІ здійснюється на місці за редакційними посвідченнями.

Для довідок: 096-194-86-69.

Моніторинг парламентуВеб-сайтФейсбукТвіттер

(#вибори2015 #elect_ua #opora #опора)

Довідково:                                                                                                                                                             

Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за місцевими виборами в Україні, які відбуваються 25 жовтня, 15 і 29 листопада 2015 року, починаючи з 5 вересня. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. ОПОРА здійснюватиме паралельний підрахунок голосів на всіх виборчих дільницях Красноармійська, а також якісне спостереження на більшості виборчих дільниць Маріуполя. Слідкуйте за останніми новинами на сайті ОПОРИ та Мапі порушень «Місцеві вибори 2015». Рекомендуємо кожному спостерігачу, журналісту й активним громадянам завантажити мобільний додаток «Місцеві вибори» для Android.