В ніч з 04 на 05 жовтня в Новій Каховці підпалили двері квартири кандидата в депутати Новокаховської міської ради Вадима Крюкова, який балотується від політичної партії «Совість України». Триває слідство.

Як розповідає  постраждалий кандидат, його квартиру по проспекту Перемоги облили горючою сумішшю і підпалили, двері були металеві, тому полум’я не розповсюдилося далі.  Він викликав міліцію і написав заяву до міського відділку внутрішніх справ. Місце пригоди оглянули, склали протокол, зловмисників поки не знайшли.

Як відмітив сам кандидат, погроз по телефону не отримував і «нікому дорогу не переходив», проте, він заявив: «Я не виключаю, що підпал міг бути пов'язаний з моєю політичною діяльністю».  Вадим Крюков – бізнесмен, володіє салоном краси та будівельним бізнесом в місті.

Однопартієць Крюкова, діючий депутат міської ради та кандидат від партії «Совість України», Костянтин Черепанов прокоментував ситуацію підпалом так: «Вадим дійсно активний партієць. Безумовно, є особисті припущення, щодо того, що відбулося, але на даний момент іде слідство», і додав, що особисто йому погрожували розправою, якщо він продовжить свою партійну діяльність у тому ж дусі. Інформацію про підпал  і світлини К.Черепанов розповсюдив через розсилку, в тому числі і на пошту представників ОПОРИ на Херсонщині.

06-10-pidpalyly-dveri-kandydatu

 

За коментарями звертайтеся:
Наталія Богренцова – прес-секретар Громадської мережі ОПОРА в Херсонській області
+38066174 45 28
 
(#вибори15; #elect_ua; #opora; #опора)
Довідково:
Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за місцевими виборами в Україні, які відбудуться 25 жовтня 2015 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з 5 вересня, у всіх регіонах України працюють 144 довготермінові спостерігачі, до яких приєднаються понад 3000 короткотермінових спостерігачів у день голосування.