За інформацією, яку спостерігач Громадянської мережі ОПОРА отримав від міської виборчої комісії переможцем у виборчих перегонах у Кременчуці став Віталій Малецький, який набрав 32 684 голоси. У той час за його опонента Віктора Калашника проголосувало 15 897 виборців.

Згідно протоколу Кременчуцької міської виборчої комісії про підсумки голосування з виборів під час другого туру до списку виборців на виборчих дільницях було включено 169 605 виборців.

1 438 виборців були внесені до витягу із списку виборців для голосування за місцем проживання.

124 621 бюлетнів залишилась невикористаними.

Під час голосування 52 800 виборців отримали виборчі бюлетені у приміщенні для голосування.

949особи отримали свої бюлетені за місцем перебування.

Згідно протоколу загальна кількість виборців, які отримали виборчі бюлетені у межах відповідного одномандатного виборчого округу складає 53 749.

Усього в голосування взяло участь 53 748 виборців.

5 167 бюлетенів було визначено недійсними.

Загальна кількість голосів виборців, поданих за кандидатів на посаду міського голови склала 48 581.

Найбільшу кількість голосів виборців в єдиному одномандатному виборчому окрузі набрав Віталій Малецький (політична партія “Поруч”) – 32 684 голоси.

За коментарями звертайтеся:
Дар’я Черкашина
Координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА у Полтавській області
 
(#вибори2015 #elect_ua #opora #опора)
Довідково:                                                                                                                             
Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за місцевими виборами в Україні, які відбудуться 25 жовтня 2015 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з 5 вересня, у всіх регіонах України працюють 144 довготермінові спостерігачі, до яких приєднаються понад 3000 короткотермінових спостерігачів у день голосування. Слідкуйте за останніми новинами на сайті ОПОРИ та Мапі порушень «Місцеві вибори 2015». Рекомендуємо кожному спостерігачу, журналісту й активним громадянам завантажити мобільний додаток «Місцеві вибори» для Android.