Зниклі члени Краматорської міської ТВК повернулись на засідання після годинної відсутності. Про це повідомляє спостерігач Донецької обласної організації ВГО «Комітет виборців України» та Громадянської мережі ОПОРА Олександр Подолян.

8 членів ТВК близько 00:35 повернулись на засідання комісії. Їх не було близько години, ніхто не знає, де вони перебували, їх телефони не відповідали. Засідання ТВК відновилось після того як представники дільничних виборчих комісій покинули приміщення.

Нагадаємо, сьогодні вночі близько 23:35 з засідання Краматорської міської ТВК вийшли та зникли 8 з 16 членів комісії.

За коментарями звертайтеся:
Катерина Жемчужникова,
прес-секретар по Донецькій області
+380662701713
 
Довідково:
Громадське спостереження за місцевими виборами на підконтрольній Україні території Донецької області здійснює Донецька обласна організація ВГО «Комітет виборців України» в рамках загальнонаціональної кампанії Громадянської мережі ОПОРА.
Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за місцевими виборами в Україні. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з 5 вересня, у всіх регіонах України працюють 144 довготермінові спостерігачі, до яких приєднаються понад 3000 короткотермінових спостерігачів у день голосування. Слідкуйте за останніми новинами на сайті ОПОРИ та Мапі порушень «Місцеві вибори 2015». Рекомендуємо кожному спостерігачу, журналісту й активним громадянам завантажити мобільний додаток «Місцеві вибори» для Android.