Звісно, це не є порушенням, але виглядає неординарно, коли політичні суперники стають партнерами у проведенні одного і того ж заходу.

Спостерігач ОПОРИ зафіксувала у м. Каховка, оголошення про КВН-фестиваль, що організовується за підтримки кандидата на посаду Каховського міського голови  Павла Пуляєва, який був висунутий кандидатом від міської організації політичної партії «Опозиційний Блок».

Партнером  в організації заходу стала Каховська міська організація партії «Самопоміч», яка теж висунула своїх кандидатів на виборах до Каховської міської ради.

Захід має відбутись у неділю, 18 жовтня.

17-10-konkurenty-provodiat-spilnyi-zahid-2

17-10-konkurenty-provodiat-spilnyi-zahid

За коментарями звертайтеся:
Наталія Богренцова – прес-секретар Громадської мережі ОПОРА в Херсонській області
+38066174 45 28
(#вибори2015; #elect_ua; #opora; #опора)
 
Довідково:
Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за місцевими виборами в Україні, які відбудуться 25 жовтня 2015 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з 5 вересня, у всіх регіонах України працюють 144 довготермінові спостерігачі, до яких приєднаються понад 3000 короткотермінових спостерігачів у день голосування.