Працівники бюджетних установ Запоріжжя отримали квитки на концерт Наталії Могилевської від кандидата-самовисуванця на посаду мера Запоріжжя Володимира Буряка.

06 10 Burjak

 06 10 Burjak2

В неділю, 4 жовтня, медики Запоріжжя безкоштовно відвідали концерт Наталії Могилевської.   Квиток на захід був із зображенням кандидата на посаду мера міста Володимира Буряка. Не дивлячись на те, що концерт починався о 18 годині, всіх запросили на 17.00, адже протягом години виступав сам пан кандидат і давав своїм потенційним виборцям обіцянки. Після закінчення гучного концерту,  кожному відвідувачу дарували пакет із зображенням Володимира Буряка, в якому був   блокнот, ручка, та великий плакат кандидата.

Буряк вже прославився концертами на всю Україну, адже тиждень тому він влаштував справжнє шоу на місцевому стадіоні «Арена Славутич» для працівників заводу «Запоріжсталь»  за участі світових музичних гуртів BoneyM та Ricchi e Poveri.

ОПОРА нагадує, що відповідно до п.4, ч.2, ст. 60 Закону України «Про місцеві вибори» забороняється проводити передвиборну агітацію, що супроводжується наданням виборцям грошей чи безоплатно або на пільгових умовах цінних паперів, кредитів, лотерейних білетів, товарів (крім товарів, що містять візуальні зображення назви, символіки, прапора місцевої організації партії, яка є суб’єктом виборчого процесу, політичної партії, місцева організація якої є суб’єктом виборчого процесу, або інших агітаційних матеріалів, за умови, що вартість таких товарів не перевищує 5 відсотків розміру мінімальної заробітної плати) та інших матеріальних цінностей або робіт чи послуг.

За коментарями звертайтеся:
 
Дмитро Арабаджиєв
Координатор виборчих програм
у Запорізькій області
380667404236
Катерина Коротченко,
Прес-секретар
380505006577
 
(#вибори15; #elect_ua; #opora; #опора)
Довідково:
Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за місцевими виборами в Україні, які відбудуться 25 жовтня 2015 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з 5 вересня, у всіх регіонах України працюють 144 довготермінові спостерігачі, до яких приєднаються понад 3000 короткотермінових спостерігачів у день голосування.