Створення клонів на виборах технологія не нова. Схоже і цього разу учасники перегонів вирішили ускладнити задачу для виборців та поповнити бюлетені іменами двійників.

Територіальні виборча комісії м. Павлограда і м. Тернівки прийняли на реєстрацію документи від ПП «Відродження України»,  назва якої дуже схожа з ПП «Відродження».

Криворізька міська територіальна виборча комісія також зареєструвала Всеукраїнське об’єднання «Відродження України», першим у списку до міської ради Кривого Рогу від якої балотується Караманіц Сергій.

Слід зазначити, що кандидатом на посаду мера у Кривому Розі є Костянтин Караманіц (партія «Відродження»). У штабі партії «Відродження» переконані, що це махінації конкурентів, і цей факт значною мірою вплине на кількість голосів Костянтина Караманіца. 

Foto 30.09.2015 Dnipr Dviiniki 2

Відповідно до ч 2 ст 43 ЗУ « Про місцеві вибори»: подання до територіальної виборчої комісії документів для реєстрації кандидатів у депутати, кандидатів на посаду сілького, селищного, міського голови закінчується за двадцять чотири дня до дня голосування, тобто до 30 вересня 2015 року включно.

За коментарями звертайтеся: прес-служба Громадянської мережі ОПОРА в Дніпропетровській обл.
+380994263118

(#вибори15; #elect_ua; #opora; #опора)
Довідково:
Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за місцевими виборами в Україні, які відбудуться 25 жовтня 2015 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з 5 вересня, у всіх регіонах України працюють 144 довготермінові спостерігачі, до яких приєднаються понад 3000 короткотермінових спостерігачів у день голосування.