Про вуличні заходи активістів Громадянської мережі ОПОРА, що мають на меті привернути увагу херсонців до необхідності створення ОСББ та збереження енергоресурсів, відомо вже багатьом мешканцям міста. Цього разу, а саме 2 лютого, місцем проведення акції став район ХБК.

Під час заходу біля Дніпровського ринку та на вулиці 40-річчя Жовтня розповсюджували листівки з дієвими порадами щодо збереження тепла, електроенергії та води, а також матеріали, присвячені питанням, які виникають при створенні ОСББ. Окрім цього, плакати на відповідні теми, підготовлені в рамках Проекту USAID, активісти розклеювали на інформаційних дошках біля багатоповерхових будинків.

03 02 16 03

«У районі ХБК все ще є будинки, мешканці яких досі не утворили організації співвласників. Чимало їх і в інших районах міста. Тим часом створення ОСББ щодалі стає все більш необхідним. І херсонці це розуміють. Про актуальність економії енергоресурсів взагалі можна навіть не казати. Тому наші акції та матеріали, які ми під час них розповсюджуємо, користуються попитом у жителів міста», – прокоментувала місцевий координатор житлово-комунальних та енергетичних програм Громадянської мережі ОПОРА Аелітта Олійник.

За коментарями звертайтесь:
місцевий координатор житлово-комунальних
та енергетичних програм
Громадянської мережі ОПОРА
Аелітта Олійник
тел.: +38 050 931 42 22

 

Ця інформація для преси стала можлива лише завдяки широкій підтримці американського народу через Агенство Сполучених Штатів Америки з міжнародного розвитку (USAID). Відповідальність за зміст несе Громадянська мережа ОПОРА, що не обов'язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.