Чергову вуличну акцію провели у Херсоні активісти Громадянської мережі ОПОРА. Захід був спрямований на роз’яснення мешканцям багатоповерхівок необхідності створення ОСББ та надання практичних рекомендацій з цього приводу. На цей раз активісти спілкувалися з жителями Таврійського та Шуменського мікрорайонів.

Серед херсонців розповсюдили листівки від Проекту USAID, у яких детально викладено покрокове керівництво зі створення ОСББ. Також відповідні матеріали активісти розклеювали на інформаційних дошках біля під’їздів.

01 02 16 01

«Гарно, що активісти ОПОРИ роз’яснюють такі речі. Бо поки не стикаєшся з цим особисто, створення ОСББ здається досить складним процесом. А зараз – розуміємо, що все це цілком реально. Треба діяти», – коментує подію одна з мешканок Шуменського мікрорайону.

«Коли в нас з’явилось ОСББ – стало набагато краще, ніж раніше. Головою цілком задоволені. Тому й сусідів закликаємо. І підтверджуємо: ОПОРА розповідає правдиві та корисні речі», – сказала під час зустрічі одна з мешканок мікрорайону Таврійського.

01 02 16 02

«Я відчуваю, що такі зустрічі все ще дуже потрібні херсонцям, які тільки замислюються над створенням об’єднання співвласників. Тому ми будемо проводити їх і надалі», – заявила місцевий координатор житлово-комунальних та енергетичних програм Громадянської мережі ОПОРА Аелітта Олійник.

За коментарями звертайтесь:
місцевий координатор житлово-комунальних
та енергетичних програм
Громадянської мережі ОПОРА
Аелітта Олійник
тел.: +38 050 931 42 22

 

Ця інформація для преси стала можлива лише завдяки широкій підтримці американського народу через Агенство Сполучених Штатів Америки з міжнародного розвитку (USAID). Відповідальність за зміст несе Громадянська мережа ОПОРА, що не обов'язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.