29 грудня у Рівному відбувся новорічний майстер-клас з виготовлення еко-прикрас. Організаторами святкового дійства для дітей стали представники Громадянської мережі ОПОРА, Екоклубу, Зеленьки та Яскраво.

Для малечі та їхніх батьків було організовано 6 майстер-класів, кожен з яких пропагував створення новорічної іграшки з екологічних матеріалів. Так, дітвора могла спробувати себе у майстер-класі з виготовлення еко-іграшки «Сніговичок». Для його створення потрібні лише одна шкарпетка, півкілограма крупи та декілька ґудзиків.

30 12 15 02

Під час майстер-класу з декорування ламп розжарювання організатори розповіли, чому звичайну лампочку не можна просто викидати у смітник та продемонстрували, як можна з неї зробити чудову новорічну прикрасу.

Для виготовлення паперових об’ємних ялинок, які були представлені на ще одному хенд-мейді, дітворі знадобились лише кольоровий папір та ножиці.

Також новорічну майстерню доповнювали майстер-класи з виготовленню новорічних прикрас з солоного тіста, із сухофруктів та спецій, а також з намистинок, бісеру та проволоки.

До заходу долучились не лише діти, а й їхні батьки, які на згадку отримали інформаційні матеріали на тему енергозбереження від Проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні».

30 12 15 01

«Важливо не тільки навчити підростаюче покоління створювати щось нове та прекрасне. Важлива саме екологічна складова майстер-класів. Адже сьогодні дбати про довкілля – нашим з вами обов’язок», – акцентувала місцевий координатор житлово-комунальних та енергетичних програм Громадянської мережі ОПОРА Ірина Кантарія. 

За коментарями звертайтесь:
місцевий координатор житлово-комунальних
та енергетичних програм
Громадянської мережі ОПОРА
Ірина Кантарія
тел.: +38 067 351 05 85