У період з 8 до 12 год. процес голосування на чергових місцевих виборах у Красноармійську та Маріуполі Донецької області відбувався в межах Закону України «Про місцеві вибори» із дотриманням встановлених процедур. Суттєвих порушень офіційними спостерігачами Громадянської мережі ОПОРА та Донецької обласної організації «Комітет виборців України» зафіксовано не було.

Випадки порушення таємниці голосування зафіксовані лише на 1% виборчих дільниць Маріуполя і відсутні у Красноармійську.  У той же час на 1% виборчих дільниць Маріуполя зафіксовано спроби виборців сфотографувати свій бюлетень, що не дозволяється чинним законодавством. Жодного подібного інциденту у Красноармійську помічено не було. 

Варто зазначити, що 29 листопада кількість відповідних порушень є суттєво меншою, ніж у цілому по країні 25 жовтня та 15 листопада. До прикладу, 15 листопада, під час повторного голосування, випадки порушення таємниці голосування були зафіксовані на 5% виборчих дільниць, а 25 жовтня 2015 р. – на 4,3% виборчих дільниць.

У Маріуполі та Красноармійську не зафіксовано спроб видачі бюлетенів без перевірки паспорта громадянина України. Натомість у цілому по країні під час голосування 25 жовтня такі порушення були зафіксовані на понад 14% виборчих дільниць, а під час повторного голосування 15 листопада – на 0,4%.

Спостерігачі ОПОРИ та Донецької обласної організації «Комітет виборців України», які реалізують спільну кампанію спостереження,  присутні на 100% виборчих дільниць Красноармійська та 50% дільниць Маріуполя, які охоплені репрезентативним якісним спостереженням.

Явка на виборах в Красноармійську та Маріуполі станом на 12 год. складає 15,2 та 15% відповідно – дані спостерігачів