В останню годину голосування в Ужгороді невідомі повідомили про нібито замінування трьох дільниць. Мова про ДВК №210719, 210721 та 210763, що у знаходяться у різних мікрорайонах міста.

Як повідомив спостерігачам ОПОРИ т.в.о. начальника Ужгородського відділення поліції Головного управління національної поліції Ігор Стефанидин,  правоохоронці оперативно приїхали до приміщень ДВК. Члени комісій в усіх випадках відмовилися покидати дільниці, про що було складено відповідні акти.

Натомість на час перевірки до приміщення не впускали виборців.

Правоохоронці оперативно вияснили, що небезпечних речовин у приміщеннях немає, відтак голосування було продовжено. Зриву виборчого процесу не сталося.

За коментарями звертайтеся:

Феськов Володимир

координатор ОПОРИ у Закарпатській області

+38 066 317 36 13

Моніторинг парламенту | Веб-сайт | Фейсбук | Твіттер

(#вибори2015 #elect_ua #opora #опора)

Довідково:                                                                                                                             

Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за місцевими виборами в Україні, які відбудуться 25 жовтня 2015 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з 5 вересня, у всіх регіонах України працюють 144 довготермінові спостерігачі, до яких приєднаються понад 3000 короткотермінових спостерігачів у день голосування. Слідкуйте за останніми новинами на сайті ОПОРИ та Мапі порушень «Місцеві вибори 2015». Рекомендуємо кожному спостерігачу, журналісту й активним громадянам завантажити мобільний додаток «Місцеві вибори» для Android