Центральна виборча комісія за день до дня голосування замінила голову Миколаївської міської виборчої комісії Дмитра Жовнерика від партії «Наш Край».

Відповідну постанову ЦВК прийняла 13 листопада.

Так, новою головою міської ТВК стала Дар’я Овчиннікова, яка до цього була секретарем обласної комісії від партії «УДАР».

У суботу на засіданні Овчиннікова прийняла присягу члена міської комісії, їй було передано печатку. Разом з тим, один з членів комісії Валерій Дементьєв від партії БПП «Солідарність» запитав, чим не влаштовував колишній голова Дмитро Жовнерик, що його вирішили замінити. Однак Овчиннікова заявила, що це питання не має відношення до порядку денного.  Після цього Дементьев демонстративно покинув зал засідань.

Разом з тим, секретарем обласної ТВК став Руслан Ліньов, який на позачергових виборах у 2014 році представляв Петра Порошенка.

За коментарями звертайтеся:
 
(#вибори2015 #elect_ua #opora #опора)
Довідково:                                                                                                                             
Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за місцевими виборами в Україні, які відбудуться 25 жовтня 2015 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з 5 вересня, у всіх регіонах України працюють 144 довготермінові спостерігачі, до яких приєднаються понад 3000 короткотермінових спостерігачів у день голосування. Слідкуйте за останніми новинами на сайті ОПОРИ та Мапі порушень «Місцеві вибори 2015». Рекомендуємо кожному спостерігачу, журналісту й активним громадянам завантажити мобільний додаток «Місцеві вибори» для Android.