На великій виборчій дільниці № 560964 (м. Рівне, вул. Київська, 12Б, дитячий садок № 38, музичний зал) кабінок для голосування всього - 4, а стаціонарних скриньок - 5.

На великій виборчій дільниці № 560989 (м.Рівне, вул.Фабрична, 7 (дитячо-юнацька спортивна школа №4, спортивний зал) стаціонарних скриньок для голосування 4 і 2 - переносні. До речі, сама ж дільниця облаштована не в спортивному залі, а в холі.

Проте вимогами до облаштування приміщень для голосування, зокрема п. 5-6 ст. 62 Виборчого кодексу України передбачено, що приміщення для голосування повинно бути обладнане достатньою кількістю кабін для таємного голосування. Для малих виборчих дільниць кількість таких кабін повинна бути не менше двох, для середніх - не менше чотирьох, для великих - не менше шести. Кожна виборча дільниця забезпечується необхідною кількістю виборчих скриньок - стаціонарних (великих) та переносних (малих). Для голосування використовуються виборчі скриньки, виготовлені з прозорого матеріалу за розмірами, встановленими Центральною виборчою комісією. Мала виборча дільниця повинна мати не менше двох стаціонарних виборчих скриньок, середня - не менше чотирьох стаціонарних виборчих скриньок, велика - не менше шести стаціонарних виборчих скриньок. Кожна виборча дільниця повинна мати не менше двох переносних виборчих скриньок.


Довідково: Спостереження ОПОРИ спрямоване на незаангажовану оцінку процесу підготовки та проведення виборів, сприяння чесним та вільним виборам, попередження порушень. Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за черговими місцевими виборами, які відбудуться 25 жовтня. До спостереження залучено 188 спостерігачів по всій країні, а в день голосування до них долучаться короткотермінові спостерігачі. Крім того, ОПОРА також моніторить використання бюджетних ресурсів у цілях непрямої агітації, а громадські омбудсмени досліджують вільний доступ до виборчих дільниць та захищають виборчі права громадян.