12 вересня у м. Липовець Вінницької області на святкуванні Дня міста був присутній народний депутат Руслан Демчак, обраний до Верховної Ради у виборчому окрузі №18 від партії «Блок Петра Порошенка».

У своєму вітальному виступі під час урочистостей на міському стадіоні нардеп Руслан Демчак наголосив на важливості децентралізації, а також, зокрема, зазначив:

«…І дуже важливо, щоб керівники громади були люди компетентні, були люди – патріоти своєї маленької батьківщини. Саме тому Блок Петра Порошенка «Солідарність» буде рекомендувати кандидатом на голову міста Липовець Майданюка Миколу Івановича. Я вважаю, що липівчани мають бути представлені на всіх рівнях влади. І Блок Петра Порошенка «Солідарність» буде рекомендувати саме липівчанина кандидатом до обласної ради – Остапенка Сергія Володимировича...»

Чинний міський голова Липівця Микола Майданюк був обраний на цю посаду в 2010 році як позапартійний висуванець КПУ.

А депутат Липовецької райради липівчанин Сергій Остапенко (був обраний від партії «Сильна Україна»), згідно з інформацією сайту Руслана Демчака, є представником нардепа Демчака у Липовецькому районі.

 
Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.